Perfectietraining

Perfectietraining NNT

Natuurlijk nagels zijn de trend van dit moment: Natural Nail Treatment. Waar vroeger iedereen kunstnagels wilde, wil nu het merendeel mooie en verzorgde natuurlijke nagels met een versteviging . De versteviging gebeurt vaak met een BIAB (Builder in a Bottle) met een nude teint, of kan nog afgelakt worden met een kleurtje gelpolish.

Blijven je vragen hieromtrent onbeantwoord? Ik leg je met plezier alle belangrijke weetjes uit tijdens deze opleiding!

Wat mag je verwachten?

Ik leer je snel en efficiënt hoe je een combi-manicure uitvoert op de natuurlijke nagels. Daarnaast leer ik je hoe je met rubberbase en BIAB de natuurlijke nagels kan verstevigen zonder dat je deze hoeft na te vijlen. Bovendien geef ik je ook alle tips & tricks mee om zo strak en zo dicht mogelijk bij de nagelriem te lakken. Ik deel mijn volledige kennis en ervaring met jou tijdens deze training.

Deze training omvat 1 les van 3 uur (kan wat uitlopen).

Deze training is altijd een privé-les. Op deze manier krijg jij al de nodige aandacht en kan ik de kleinste foutjes opmerken en bijsturen. Jij krijgt 100% aandacht!

  Voor wie?

  Deze training is bestemd voor cursisten die in het bezit zijn van een certificaat Nagelstylist. Als je nog geen nagelstyliste bent, volg dan eerst een basisopleiding.

  Deze training is voor de nagelstylist die:

  • wil leren hoe je op een veilige en efficiënte manier een combi-manicure uitvoert.
  • wil leren om de natuurlijke nagels mooi in vorm te krijgen.
  • wil leren hoe je de nagels perfect opbouwt met BIAB, zonder na te vijlen.
  • wil leren hoe je gelpolish superstrak aanbrengt op de natuurlijke nagels.
  • de eigen skills naar een hoger niveau wil brengen!

   MEEBRENGEN?

   Basisproducten om een BIAB-behandeling uit te voeren (bond, base, rubberbase, BIAB, kleur gelpolish, topcoat), pusher of bokkepootje, freestoestel met bitjes, vijlen en fine liner penseel. Led-lamp kan hier gebruikt worden en hoef je niet mee te brengen.

   Model?

   Je werkt op jezelf, geen model nodig. Zorg ervoor dat jouw nagels product-vrij zijn.

   Prijs?

   €150,00 incl. BTW

   Inschrijven?

   Stuur een mailtje naar info@naileditbystien.be of een berichtje via social media.

   Aan het einde van de workshop ontvang je een certificaat van deelname.

   Review perfectietraining

   “Dag Stien. Ik wil je nog even bedanken, want na de opleiding voel ik echt wel bij mezelf dat ik vooruitga qua perfectie bij de nagels. Ik heb weer voldoening als ik nagels doe en ben niet meer onzeker. De tips over andere freesbitjes en materiaal pakte ik met beide handen en daar werk ik nu ook mee. Ik vind het veel makkelijker werken nu dan voorheen. Merci! 💕”
   J.M.