Behandelingen

Bij Nailed it streven we altijd naar de beste kwaliteit. Samen kijken we naar uw wensen als klant en de mogelijkheden om in harmonie te blijven met de natuurlijke nagels en handen. Er wordt steeds gefocust op een perfecte afwerking en service.

Manicure

Aan elke behandeling gaat een grondige combi manicure vooraf, waarbij alle onzuiverheden en losse velletjes worden verwijderd. Na het in vorm vijlen van de natuurlijke nagels, worden deze verstevigd (of verlengd) en opgebouwd, met het product naar keuze.

De keuze van het product is afhankelijk van een aantal factoren: de sterkte van de eigen nagels, de vorm van de natuurlijke nagel, de dagelijkse activiteiten, lengte van de nagels,…

natural nail treatment met biab

BIAB (Builder In A Bottle) is een nieuwe generatie flexibele gel, dat gebruikt wordt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen en corrigeren (een betere en sterkere versie van het vroegere gelpolish- of gelish-systeem).​ Dankzij de flexibele formule van deze gel, kan de natuurlijke nagel moeiteloos mee bewegen bij aanrakingen of stoten, zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden. Dit gecertificeerd product gaat ervoor zorgen dat je nagels zich na verloop van tijd van vorm gaan corrigeren en dus de mooiste vorm van zichzelf gaat worden. Versmallend en zeer verstevigend effect op de natuurlijke nagelplaat. “Hello beautiful natural nails!”

​Een BIAB-behandeling wordt het best om de 3 à 4 weken bijgewerkt.

KUNSTNAGELS MET ACRYLGEL

Kunstnagels zijn gemoduleerde, gebouwde nagels die we in een door u gekozen vorm en lengte vijlen. U kan kiezen voor een versteviging van de eigen nagels, of voor een verlenging van het nagelbed.

Bij Nailed it wordt er steeds gewerkt met acrylgel voor kunstnagels: dit is een revolutionair product dat de beste kwaliteiten van zowel gel als acryl bevat. Een prachtig en stevig resultaat, en dat voor gemiddeld 4 weken lang!

Tips

  • ​​​Gebruik dagelijks nagelriemolie om de nagelriemen te verzorgen. Zo houdt u ze soepel en drogen ze niet uit. Ook zal het kunstproduct beter hechten aan de natuurlijke nagel, en kan u de kwaliteit ervan behouden en beschadiging tegengaan. Een goede nagelriemolie, Dadi Oil, is verkrijgbaar in mijn salon (€7/flesje). U zult zien dat deze olie op termijn ook uw eigen nagels zal verstevigen en voeden.
  • ​Kom tijdig voor uw nabehandeling (3 à 4 weken)! Wacht u te lang, dan komt het sterktepunt van de kunstnagel te ver tegen de vrije boord te liggen en heeft u het risico dat ze breken.
  • ​Gebruik uw kunstnagels niet als werkmateriaal (bv. bij het openen van blikjes frisdrank: daarvoor kan je beter bv. een lepeltje gebruiken).
  • Knip uw kunstnagels nooit! Ze zullen barsten of splijten.

Wenst u meer info? Neem gerust contact op via mail of de Facebookpagina.